onsdag 6 mars 2013

Krassliga familjen??

Usch och tvi då! Jag har vaknat av tät näsa några morgnar nu. Gry torrhostar lite utan att visa några mer symtom (ni vet sån där högfärdshosta typ..) och Ida vaknade i morse med halsont och var hängig. Hon var på gränsen mot att ha lite feber men en viss temperaturhöjning är ju bara bra OM det är någon skit på gång i kroppen (det är ju kroppens sätt att ta död på "sjukdom"). Alltså, ingen ÄR sjuk men alla har sjukdomskänsla i kroppen. Ja, inte maken då. Än. Å det är såå typiskt att vi ska börja känna oss sjuka just nu, nu då vi snart ska träffa resten av storfamiljen och ha en mysig långhelg ihop. Sist våra helger tillsammans fick skjutas upp var Gry i antågande, undra om extramamman har något hon vill berätta? ;-) Nä, skämtar bara men ni vet hur det är. Man ser fram emot något så intensivt och när det strax är dags, då blir man sjuk och kan inte genomföra vad man önskar.

Nu dricks det honungste, surplas c-vitaminshots och äts frukt i stora lass så vi motar "Olle i grind". Och idag toppar vi det med hemgjord fiskgratäng. *namnnamn*

Hoppas ni där ute mår fint och tar det försiktigt i våren! (även om den nu gjort ett steg tillbaka) Mina föräldrar bodde förr granne med en go gumma som alltid sa; "Man ska svettas in sommaren och frysa in vintern" Så, ta inte av er i vårsolen utan var försiktiga så ska ni nog slippa bråkiga förkylningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar