onsdag 28 augusti 2013

Besök 2

Gick hur bra som helst. Hon fick en chokladsmakande sötsliskig dryck på fastande mage att dricka. Gick helt ok att dricka tydligen men uj, vad hon blev hög! Nu har hon ju som sagt en viss egen produktion men sista mätningen var ändå över 17 mmol... Sista 45 minutrarna började hon få huvudvärk och känna sig lätt illamående. Inte konstigt i sig då klockan ju var närmare 11 och hon inte ätit något riktigt än. Var en mycket nöjd Ida som slutligen fick ta sitt insulin och avnjuta smörgåsen och yoghurten vi hade med oss. Och med intaget av insulin så sänkte vi ju henne till mer "bekväma" värden.

Nu var ju inte vara det att dricka smörjan som var testet utan hon fick även lämna blod. Många rör. Först var det 9 rör som togs. Sedan togs 2 vid varje mättillfälle, fast där var det ena ett så kallat slaskrör dvs att de tömde ut saltlösningen de spolade in i venen efter varje draget rör.
Så, blodlämning och dricka sötslisket samt mäta blodsockret var 30:e min i 2 timmar. För att fördriva tiden pillades det en hel del på mobilen men vi såg även på film, Dr Dolittle med Eddie Murphy. Först på svenska sedan började filmen gå om fast på orginal språket... Den hann vi dock inte se så mycket av. *fniss*

Efter avslutat besök for vi raskt till Ica och handlade lite och sedan unnade vi oss varsin hamburgare på Donken. Hamburgaren fick vi kastat i oss snabbt som tusan innan Grynet skulle hämtas från förskolan. Sedan gick Ida med sina klasskompisar till skolan och var med på sista lektionen för den dagen. (vilket ju var bra för då fick hon med sig veckans läxor!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar