onsdag 7 november 2012

Älskade snuttan!

Usch vad tiden går fort!! Och Grynet växer och utvecklas i racerfart. Häromdagen tog jag av henne blöjan och hon fick själv gå och slänga den i soporna. Sedan gick hon runt lite med rumpan bar och när jag började bli smånervös för att hon kanske skulle kissa sa jag till henne att vi skulle hämta en ny blöja. Då knatade hon till sopskåpet och sa dä! samtidigt som hon pekade på skåpet. Ja, där finns din gamla, kissiga blöja vi får hämta en ny och sätta på dig. Dä!! sa hon då och pekade på rumpan. Ja, ny blöja på rumpan sa jag. Dä! sa hon igen och pekade på både skåpet och rumpan. Så klart. Inte lätt för henne att veta den är kastad för att inte användas igen. Efter det har jag låtit henne slängt allt möjligt däri och sagt varje gång så, då är det kastat och får ligga där i. Än så länge sitter en spärr på skåpet så hon inte kan öppna det själv men snart får vi nog öppna så hon kan kasta på egen hand.

Idag har hon och jag haft en mysdag bara vi. Maken har jobbat och Ida har varit i skolan och sedan hos en kompis. Vi har busat, gosat och varit ute på promenad. Jag gick ned till skolan för att hämta ut en uppsats som vi lämnat in i förra kursen. Var riktigt gott att få ut ett G på den. Stärkte gott då jag ju varit hemma ett år och sista terminen är ju klart den tuffaste.
Nu i kväll har jag bakat morotsmuffins då min goa c-uppsatskompis fyller år i morgon. Måste ju fira henne lite grann samt att vi ska ha möte med vår handledare inför starten. Bäst att stryka medhårs.. ;-)

Nä, nu är det dags att göra en djupdykning i bingen och sova femkvart i timmen. Natti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar