söndag 1 december 2013

Skön helg

Vilken härlig helg vi haft!
Inget större planerat utan mest tagit dagarna som de kommit. Dock så är det ju, som alltid, mycket som behövs göras även om man inte vill planera in det.. Men igår tog hela familjen sig en tur till Överby, vi småshoppade lite och letade julkläder till Ida. Jobbigt med den biten nu.. Hon vill  ha bara axlar, genomskinligt och gärna mycket med glitter och paljetter medan jag tycker att på jul har man lite mer "klätt" och dämpat.. Behöver inte säga vi inte hittade något va? Sedan kom brorsan och hans båda grabbar samt mina föräldrar på besök. Mysigt, även om Ida och David som ju är jämngamla inte just nu har så jäklans kul tillsammans som de brukar ha men snart rättar väl det till sig igen.. Om ett par år eller så. ;-)
Idag fick vi sovmorgon, klockan var närmare 9 när tjejerna kom ned. Sedan försvann Ida till en kompis och då kom massa måsten fram.. Tvätta, städa och handla mat.. Men jag hann även baka lite och maken fick fixat med nya bilstereon.. I morgon kommer svärisarna hem från Mallorca där de varit en månad, behöver inte säga tjejerna toklängtat va? :)
Nu ska vi äta nybakade tekakor till kvällsmat och sedan är 2013 första advent över.. Hoppas du haft en lika mysig helg och soft första advent som vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar