lördag 21 juli 2012

10-årskalas

Idag har vi haft kalas för Ida ihop med närmsta släkten och "storfamiljen" (storfamiljen är våra vänner och deras dotter, som är Idas bästa kompis.) Ida fick jättefina presenter och maten som vi förberett var jättegod, likväl fikan och tårtan. När jag frågade Ida vad hon tyckt om dagen så svarade hon att den varit över förväntan. *gott betyg* Frågade då vad som varit bäst, "att alla kunde komma och vi hade så roligt tillsammans" *högsta betyg*

Som "vanligt" så hade vi tur med vädret. Strålande sol och vi kunde därmed sitta ute. Då vi inte har lyckats hitta några nya utemöbler som vi gillar så fick köksbordet helt sonika bäras ut. Mor och far tog med sig sina utestolar och så skramlade vi ihop så alla 14 fick bekväma sittplatser.
Det märks barnen börjar bli äldre, de kunde liksom inte leka något utan satt mest på gungorna på lekplatsen och hängde.. De är i "gränslandet" mellan barn och tonåringar liksom.

Nu är jag grymt trött efter några hektiska dagar så jag har lovat Ida att sova med henne i hennes nya bäddsoffa då storfamiljen åkt hem. Ska bli spännande att se hur den är att sova i. God natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar