onsdag 11 juli 2012

Fullt ös!

Ja, då har makens semester börjat. Vilket gör att vi har fullt upp mest hela tiden. Vi har gjort klart Idas rum och idag var vi på Ikea och köpte lite nya möbler till henne. Mycket utav hennes leksaker har hon valt att lägga undan och vi satsade på lite tuffare stil. Hon vill gärna ha kompisar övernattandes och en bäddsoffa var då självklara valet då hon behövde en myshörna för att kunna kika på film mm på sitt rum. Vi köpte även en bokhylla som vi la på golvet som en typ tvmöbel. Blev jättemysigt.
Även Gry fick samma bokhylla. Hon fick också nytt sänglinne. Hittade dessutom en låda på hjul som kommer bli bra att samla leksakerna i på hennes rum.
Till oss själva blev det bestick. Inte för vi behöver till vardags men nu då Ida fyller år blir vi fler än 12 personer och då räcker inte våra vi hade till.. Herr Kamprad fick dryga 6000 av oss och vi har nu monterat det som ska vara på Idas rum, Grys får vi ta när Ida är helt utflyttad från hennes rum.

Annars blir det mycket pysslande inför kalasen. Det ska bakas och fixas. Ida hade en önskelista med vad som ska finnas att bjuda på. (bara för mamma att fixa då..;-) )
Några dagar ska vi försöka lägga i båten också. Väder-förstå-sig-påarna säger regn mest varje dag men vi tar dagarna som de kommer. Personligen försöker jag njuta då det ju snart är slut på mammaledigheten. (fast jag ska vara ledig hela nästa sommar också)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar