söndag 1 januari 2012

Bajsdag

I går var en riktig bajsdag. Ja sett ur Grys perspektiv. 5 blöjor blev det. Så många på en dag tror jag inte hon någonsin gjort.. Men helt rätt att göra sig av med gammal skit på årets sista dag så man är ren å fräsch inför det nya året ;-)

Vi firade in nyåret hemmavid och hade en lugn och skön dag och kväll. Gick en promenad till Konsum då maken fick för sig att göra slut på både grädden och äggen då han gjorde två olika sorters glass till kvällens efterrätt.
Vår meny bestod utav en typ av toast skagen, oxfile med rödvinssky och potatisgratäng samt stekta champinjoner och färsk sparris. Och till efterrätt blev det då hemmagjord glass (en lakrits och en basilika) med jordgubbar. Och på tolvslaget skålade vi alla i pommac. Vi brukar ju inte vara hemmavid på nyår annars men jösses vad folk sköt raketer! Insåg det bara hade varit dumt att skjuta egna, vilket vi inte tänkt göra i år. Eller förra året.. Eller hur det nu blir.. ;-)
Gry var inte direkt intresserad av raketerna, var mer intressant att kolla på ljusen på bordet. Vi gick och la oss och vid 00.35 sov Gry men då kom Ida tassandes och ville sova hos oss också. Trångt blev det i sängen, tur Gry i varje fall sov i sin säng..
Idag är maken och Ida iväg och åker skridskor. Vid 16-tiden kommer några goa vänner över på lite mat och mys och sedan har även denna dagen gått :-)
Nu vaknar Gry från sin lur, så nu blir det gos igen.
God fortsättning på 2012 på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar