torsdag 20 oktober 2011

Dagens första

Dagens första bajsblöja är gjord. Vi har ammat, gett ersättning och nu ligger en pratglad tjeja här brevid mig i sängen. Med lite tur håller hon sig vaken till nästa mål mat, men gäspningarna är stooora. :-)
I dag var första gången som tajmingen med amningen och Ida gå till skolan stämde. Det var härligt att se tjejerna ta farväl av varandra. Ida vill ogärna gå när Grynet är vaken, vill vara med sin lillasyster. Gry blundar och njuter när syrran pussar hennes kinder, underbart att se!
Idag utlovas fint väder utav vädertjänsterna så jag tänkte och hoppas på att vi kommer ut på en lite längre promenad idag, jag och Grynet. Hon sover så gott i sin vagn, brukar sällan hinna av gården ens innan hon gosat ned sig och slocknat.
Oj, nu kom dagens första retur också :-) Det verkar som det var den som skulle komma innan John Blund, för nu är det inga stora skottgluggar och benen ligger still och jollrandet har tystnat.. :-) Älskade gullunge! Ska passa på att sova med henne, är ju något av det mysigaste som finns att stoppa näsan i nacken på ett sovande barn och bara njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar