söndag 16 oktober 2011

Uppåt även idag :-)

Japp, även idag ökar Grynet i vikt. Å det trots vi drog ned på ersättningen igår då. Igår fick hon totalt 75 ml ersättning mot att hon ska ha ungefär 600 ml på ett dygn. Idag har hon fått en slurk (knappa 20 ml)
Känns (som ni nog förstår) lite som en seger att vinna över alla låsningarna som kom i samband med viktnedgången förra veckan. Vi har ännu en rätt lång väg tills vi är helt på banan men det känns verkligen som vi ser upploppsrakan.
Tyvärr har Ida hamnat lite i skymundan vilket resulterade i ett "gräl" i morse. :-( Dock kändes det efteråt som vi fick rett ut "problemet" och hon verkade förstå det inte är så här det kommer vara för all framtid. Vi fick även påpekat för henne att hon faktiskt fått mer koncentrerad tid med oss nu efter än innan. Förklarade att hon även får försöka förstå att hon får "passa på" att vara med oss när vi kan, inte när hon känner för det för då kan det krocka med vad vi själva vill och behöver. Vi har talat tidigare, innan Gry ens var påtänkt, vikten av att ge varandra egentid. Ibland behöver hon få vara för sig själv, ibland behöver vi vuxna få vara ensamma. Idag är hon iväg på kalas och därefter ska hon träna dans. Förklarade hon då inte bara kan komma hem och "kräva" vi ska ha 100% tid att ge henne. Det höll hon med om och förstod. Mammas gullunge!! <3
Nu ska jag strax väcka Grynet så hon även i morgon har plus på vågen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar