tisdag 25 oktober 2011

Lite mycket nu..

Hej och hopp vad mycket det blev helt plötsligt. Idag ska äntligen Miss Priss upp ur plurret. Det medför att maken är borta. Det medför att ALLT ligger på mig. Jag som inte fått en chans att landa eller fixa några rutiner. Men som den supermamma man är så flyter vi ganska bra än så länge.. ;-) Läxan är gjord, middagen ligger i magen och så har vi fixat så hon har någon att gå med till gympan och så ska farmor komma och möta henne där och följa med hem. Ska bara fixa så hon packar väskan inför i morgon så får vi göra resten när hon kommer hem.
I morgon ska en reparatör komma och fixa vår frys och sedan väntar återigen bvc. Får hoppas han kommer mellan amningarna..
Men! Det börjar kännas som vi har lite koll på läget igen. Gry har börjat "prata" med clownerna vid skötbordet och med hundarna på amningskudden. :-) Annars har hon haft en riktig mammig dag. Men nu har hon fått gjort några rediga blöjor så nu ligger hon och sover.
Nu börjar också vännerna våga sig på att fråga om de får komma på besök. Givetvis är alla välkomna, så länge de inte är snuviga eller har snoriga barn hemmavid. Bara jag vet någon dag i förväg... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar